Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Малави

Имоти за продажба в Малави

Малави е държава без излаз на море в Югоизточна Африка. Граничи на юг и на изток с Мозамбик, на север с Танзания и на запад със Замбия.

Неговата столица е Лилонгве.

Малави има една от най-високите гъстоти в Африка и е една от петте най-бедни нации в света.

Пазарът на недвижими имоти в Малави е сложен за тези, които търсят имоти за продажба в Малави. Най-развит сектор на недвижимите имоти е търговският сектор, състоящ се от магазини и офиси, както и от индустриални имоти като фабрики и складове.

Сегашната ситуация на пазара на недвижими имоти в Малави е в съответствие с неразвитата й икономика, в която по-голямата част от населението е бедна.

В допълнение към столицата Lilongwe има някои интересни градове, където можете да си купите имоти за продажба в Малави.

 Блантайр е метрополия с почти един милион души и се конкурира с Лилонгве, за да вземе титлата на икономическия център на нацията.

Друг град, в който можете да търсите имот за продажба в Малави за туристически цели, е Zomba, разположен в края на планината Shire Highlands.

Zomba има богато колониално минало и можете да намерите няколко интересни имота за продажба, построени в колониален стил.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 19135

За продажба Земеделска земя, Малави, Lilongwe, Lilongwe, v

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

25000 m²
земя за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB